2467044603, 2467044609 6937066815 ΒΙΠΕ Άργος Ορεστικό, Καστοριάς bizios@otenet.gr
hero image
 
 
 
 
Χωματουργικές εργασίες
Η εταιρία μας αναλαμβάνει πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες, μπαζώματα, διανοίξεις χαντακιών, κατασκευές βόθρων, εκσκαφές για πισίνες, καθαρισμούς οικοπέδων, αγροτικών κτημάτων, κήπων, διανοίξεις, αποχετευτικών δικτύων, δικτύων ύδρευσης, καθώς και κάθε εργασία σε στενούς και δύσκολους χώρους, με τα κατάλληλα μηχανήματα και το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό.
 

 


 

 
 
 
Τεχνικά έργα
Τα τεχνικά έργα απαιτούν διαχείριση της ποιότητας, της ασφάλειας και της λειτουργικότητας της εγκατάστασης. Η παρουσία ενός Οργανισμού Επιθεώρησης στα Κτιριακά Τεχνικά Έργα διασφαλίζει τη συμμόρφωση σε απαιτήσεις Προδιαγραφών - Προτύπων - Νομοθεσίας, καθώς και την ασφάλεια και λειτουργικότητα προς όφελος των χρηστών ενώ αποτελεί αναμφισβήτητη προστιθέμενη αξία στο έργου.
 

 


 

 
 
Ασβεστοποιία
Είναι μια πρότυπη μονάδα παραγωγής ασβέστη και προϊόντων ασβέστη. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στον Φονέ Χανίων διαθέτουν ένα εξ ολοκλήρου αυτοματοποιημένο και ευέλικτο σύστημα παραγωγής και ελέγχου, 
μεγάλης δυναμικότητας, το οποίο μας δίνει τη δυνατότητα παραγωγής διαφόρων προϊόντων ασβέστη σε ποικιλία μεγεθών. 

Παράγουμε ασβέστη άνυδρο και ένυδρο σε όλες τις μορφές και σε διάφορες συσκευασίες, με βάση τις ανάγκες των πελατών μας. Τα προϊόντα μας διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους, καθώς προέρχονται από προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες και προορίζονται για ένα πλήθος χρήσεων, όπως, μεταξύ άλλων, για χρήση στον βιομηχανικό, κατασκευαστικό-οικοδομικό και γεωργικό τομέα.  Χάρη στη συνεχή παρακολούθηση όλων των νέων εξελίξεων στους διάφορους κλάδους, μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες τους στο 100%.

Συγκεκριμένα, τα προϊόντα που παράγουμε είναι:
~ Άνυδρος ασβέστης
~ Ασβεστοπολτός
~ Ασβέστης σκόνη για γεωργικές καλλιέργειες
~ Ασβέστης σκόνη για βιολογικούς καθαρισμούς
 

 


 

 
 
Εκσκαφές
 Όλες οι εκσκαφές γίνονται σύμφωνα με τις γραμμές, τα πρανή, τις κλίσεις και τις διαστάσεις που φαίνονται στα σχέδια των εγκεκριμένων μελετών, ή τις γραπτές εντολές του Εργοδότη. 

Διαμορφώσεις χώρων
 Η εταιρία διαθέτει έναν ολοκληρωμένο κύκλο συνεργατών όπως:  Αρχιτέκτονες, μηχανικούς, μηχανολόγους και διακοσμητές. Ως κατασκευαστική εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο των αρχιτεκτονικών κατασκευών και εφαρμογών. Ειδικεύεται στις διαμορφώσεις και ανακαινίσεις  χώρων κάνοντας πράξη και υλοποιώντας κάθε κατασκευή που θα είναι λειτουργική, καλαίσθητη  σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους γραφείων, καταστημάτων, επαγγελματικών χώρων, οικιών, κλπ.
 

 


 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  Κατεδαφίσεις , Οδοποιία, Διανοίξεις κ.α.